Информация за продукта "Sarouk"

Sarouk Килими: Световноизвестният килим Сароу произхожда от малкия персийски град Сароу. Старите и антикварните Sarough unicums са особено редки и ценни. В началото на XX век те са изнесени в Америка. Висококачественото плетене, изключителният стил и боядисването с истинска растителна боя ги превръщат в най-ексклузивните килими в света.

Индийски килими: Връзването на килими в Индия датира от времето на империята на Моголите през 16 век. По онова време фабриките за плетене са построени по персийски модел. Влиянието на шарките може да се види и днес, въпреки че индийските килими са с много добро качество, особено при новите произведения.

Влакно от девствена вълна: Килимът, изработен от истинска нова вълна, прави всеки интериор по-уютен. Самата чиста нова вълна е много приятна на допир и също така помага за заглушаване на звука и регулиране на влажността в помещението. Тези свойства директно повишават нивото на комфорт при килими, изработени от истинска нова вълна.

Памучна верига: Памукът е отлична основа за истински ръчно изплетен килим, тъй като е издръжлив на износване и същевременно може да се изпреде фино и да се преплете.

Ръчно изплетено качество: Ръчно изработените килими са истинско произведение на изкуството и в зависимост от качеството изискват много добра подготовка и голямо търпение. При ръчното плетене килимите са много по-фини, гладки и качествени, отколкото при другите методи.

GenerellerFilter: Klassisch
Верига: Памук
Височина: 7-10mm
Възел: 300.000
Възраст: Ново
Държава: Ново
Име: Sarouk
Обработка: Ръчно Възел
Произход: Indian
Флори: Девствена Вълна
Формуляр: Бегач
Цвят: Роза
rugway

Ние сме RUGWAY

Присъединете се към нас по време на пътуването ни.

Научете повече