Persian

Article Size
112 x 170
Nr.
1010996
  • Indien
  • Schurwolle
  • Handgeknüpft

Всеки от нашите килими се предлага със
сертификат за автентичност.

  • Fast delivery: 2 - 4 Days
  • Безплатна доставка и връщане
  • Политика за връщане за 30 дни
Остават само 1 на склад
Preis: 1259 BGN
1010996

С включен ДДС и безплатна доставка

Описание

Persian Килими:

Персийски килими - вечните произведения на изкуството от Ориента

История и традиция на персийските

килими Персийските килими са известни със своето качество и красота от векове. Те са ръчно изработени от висококачествена овча вълна и са известни с филигранните си шарки и ярките си цветове. Изкуството на плетенето е развито в древна Персия (днешен Иран) през V в. пр.н.е. и оттогава се е превърнало във важен занаят. Всеки килим е уникален и отразява богатата култура и история на Персия.

Различните видове персийски килими

Персийските килими се изработват в различни региони на Иран и затова имат различни характеристики и шарки. Сред най-известните видове са Керман, Табриз, Исфахан, Ком и Машад. Килимите от Керман се характеризират с фини шарки и цветове, докато килимите от Табриз са известни с прецизните си шарки и големи размери. Килимите от Isfahan са известни с флоралните си мотиви и ярките си цветове, а килимите от Qom се ценят заради копринената си текстура и фините си мотиви. Килимите от Mashad са с тъмни цветове и смели шарки.

Защо персийският килим е ценна инвестиция

Персийските килими са не само красиви декоративни елементи, но и ценна инвестиция. Всеки килим е ръчно изработен от опитни майстори и е уникален. Персийските килими са особено издръжливи и могат да се ползват от поколенията. С течение на времето те стават още по-красиви, тъй като придобиват уникална патина. Затова персийският килим е не само инвестиция в изкуство, но и инвестиция в бъдещето. Ако искате да имате в дома си късче Персия, персийският килим е идеалният избор. Всеки килим е произведение на изкуството и се изработва ръчно от опитни майстори. Фините шарки и ярките цветове правят всеки персийски килим уникален. Добавете екзотично докосване към дома си с персийски килим и се насладете на непреходния дизайн и издръжливостта на това ориенталско произведение на изкуството.

Индийски килими: Връзването на килими в Индия датира от времето на империята на Моголите през 16 век. По онова време фабриките за плетене са построени по персийски модел. Влиянието на шарките може да се види и днес, въпреки че индийските килими са с много добро качество, особено при новите произведения.

Влакно от девствена вълна : Килимът, изработен от истинска нова вълна, прави всеки интериор по-уютен. Самата чиста нова вълна е много приятна на допир и също така помага за заглушаване на звука и регулиране на влажността в помещението. Тези свойства директно повишават нивото на комфорт при килими, изработени от истинска нова вълна.

Памучна верига: Памукът е отлична основа за истински ръчно изплетен килим, тъй като е издръжлив на износване и същевременно може да се изпреде фино и да се преплете.

Ръчно изплетено качество: Ръчно изработените килими са истинско произведение на изкуството и в зависимост от качеството изискват много добра подготовка и голямо търпение. При ръчното плетене килимите са много по-фини, гладки и качествени, отколкото при другите методи.

Повече подробности

Член № 1010996
Размер 112 x 170 cm
Провенанс Persian
Произход Indian
Възел прибл. ca. 300000 / m²
Височина прибл. 10-12mm
Купчина 100% Девствена Вълна
Верига 100% Памук
Произведено Ръчно Възел

Повече предимства

  • Подходящ за подово отопление
  • На разположение за оглед на място в Хамбург

Ще ни намерите в сърцето на най-големия исторически складов комплекс в света в центъра на Хамбург. Ще се радваме да ви посъветваме в нашия магазин. Благодарение на разнообразния ни и първокласен избор, съчетан с нашия опит, заедно ще намерим мечтания килим.

Am Sandtorkai 25

20457 Хамбург

Работно време

Понеделник-Петък 09:30-17:30
Събота 11:00 - 16:00

Имате въпрос?

Щастливи сме да помогнем! Пишете ни или ни се обадете.

С нашия дългогодишен опит в областта на килимите и обзавеждането с удоволствие ще ви помогнем и посъветваме при избора на мечтания килим!

Доверени магазини - Отзиви

Последно разглеждани
Rugway Store

Имате ли нужда от съвет?

Посетете ни в Шпайхерщат в Хамбург!

или се обадете:

+49 (0) 40 36 90 19 42
Trusted Shops
Сигурно пазаруване благодарение на сертификата Trusted Shops
SSL
Вашите данни са защитени при нас и се предават в SSL-криптиран вид.
Carefair
Проверен произход на нашите продукти - ние сме членове на Care & Fair