Информация за продукта "Nepal"

Nepal Килими: Непалските килими се плетат в Непал, на ръба на Хималайските планини. Вълната за килимите се добива от овцете, които се отглеждат от номадите във високите планини на Хималаите. Това прави килимите особено вълнени и уютни. Красотата на истинските непалски килими също се дължи на това качество на вълната. Семплият десен го прави идеален за модерно обзавеждане и придава на дома ви много топлина и уют с мекото си усещане!

Индийски килими: Връзването на килими в Индия датира от времето на империята на Моголите през 16 век. По онова време фабриките за плетене са построени по персийски модел. Влиянието на шарките може да се види и днес, въпреки че индийските килими са с много добро качество, особено при новите произведения.

Flor: flor

Памучна верига: Памукът е отлична основа за истински ръчно изплетен килим, тъй като е издръжлив на износване и същевременно може да се изпреде фино и да се преплете.

Ръчно изплетено качество: Ръчно изработените килими са истинско произведение на изкуството и в зависимост от качеството изискват много добра подготовка и голямо търпение. При ръчното плетене килимите са много по-фини, гладки и качествени, отколкото при другите методи.

GenerellerFilter: Eine Farbe, Modern
ModerneTeppiche: Eine Farbe, Nepal
Верига: Памук
Височина: 7-10mm
Възел: 200.000
Възраст: Ново
Държава: Ново
Име: Nepal
Обработка: Ръчно Възел
Произход: Indian
Флори: Вискоза
Формуляр: Правоъгълна
Цвят: Бежово
rugway

Ние сме RUGWAY

Присъединете се към нас по време на пътуването ни.

Научете повече