Malayer

Article Size
138 x 210
Nr.
1010770
  • Iran
  • Schurwolle
  • Handgeknüpft

Всеки от нашите килими се предлага със
сертификат за автентичност.

  • Fast delivery: 2 - 4 Days
  • Безплатна доставка и връщане
  • Политика за връщане за 30 дни
Остават само 1 на склад
Preis: 2833 BGN
1010770

С включен ДДС и безплатна доставка

Описание

Malayer Килими:

Килими "Малайер" - класическа красота от Иран

Произходът на

килимите "Малайер" Килимите "Малайер" произхождат от едноименния град в провинция Хамадан в Западен Иран. Тези килими са ръчно плетени и са известни с високото си качество и издръжливост. Килимите Malayer са важна част от иранското килимарство от векове и се изработват от майстори в малки села и работилници.

Класическа красота и майсторство

Килимите Malayer се отличават с класическа красота и майсторство. Килимите са изработени от висококачествена вълна и имат висока плътност на възела, което увеличава тяхната издръжливост. Моделите на килимите Malayer са традиционни и варират от геометрични модели до флорални мотиви. Топлите цветове на килимите, като червено, синьо, бежово и кафяво, придават уютна и привлекателна атмосфера на всяко помещение. Килимите Malayer са отличен пример за перфектно съчетание на майсторство и красота.

Произведение на изкуството за всеки дом

Килимът на Malayer е не само произведение на изкуството, но и инвестиция в бъдещето. Тези килими са не само красиви, но и издръжливи и дълготрайни. Те са идеални за зони с голям трафик, като например коридори и всекидневни. Ако търсите класически и елегантен килим, който също така разказва история, килимите Malayer са идеалният избор. Поръчайте килим Malayer днес и се насладете на класическата красота и изработка на това уникално произведение на изкуството от Иран.

Персийски килими: Персийските килими са световноизвестни със своето качество и красота. Истинските персийски килими са ръчно изплетени, а вълната е боядисана с естествена растителна боя. Характерни за персийските килими са и сложните шарки във флорални и геометрични форми. Най-известните места, където се плетат килими, са Наин, Сароу, Табриз, Исфахан, Кашан, Биджар и Гом.

Влакно от девствена вълна : Килимът, изработен от истинска нова вълна, прави всеки интериор по-уютен. Самата чиста нова вълна е много приятна на допир и също така помага за заглушаване на звука и регулиране на влажността в помещението. Тези свойства директно повишават нивото на комфорт при килими, изработени от истинска нова вълна.

Памучна верига: Памукът е отлична основа за истински ръчно изплетен килим, тъй като е издръжлив на износване и същевременно може да се изпреде фино и да се преплете.

Ръчно изплетено качество: Ръчно изработените килими са истинско произведение на изкуството и в зависимост от качеството изискват много добра подготовка и голямо търпение. При ръчното плетене килимите са много по-фини, гладки и качествени, отколкото при другите методи.

Повече подробности

Член № 1010770
Размер 138 x 210 cm
Провенанс Malayer
Произход Иран
Възел прибл. ca. 300000 / m²
Височина прибл. 5-7mm
Купчина 100% Девствена Вълна
Верига 100% Памук
Произведено Ръчно Възел

Повече предимства

  • Подходящ за подово отопление
  • На разположение за оглед на място в Хамбург

Ще ни намерите в сърцето на най-големия исторически складов комплекс в света в центъра на Хамбург. Ще се радваме да ви посъветваме в нашия магазин. Благодарение на разнообразния ни и първокласен избор, съчетан с нашия опит, заедно ще намерим мечтания килим.

Am Sandtorkai 25

20457 Хамбург

Работно време

Понеделник-Петък 09:30-17:30
Събота 11:00 - 16:00

Имате въпрос?

Щастливи сме да помогнем! Пишете ни или ни се обадете.

С нашия дългогодишен опит в областта на килимите и обзавеждането с удоволствие ще ви помогнем и посъветваме при избора на мечтания килим!

Доверени магазини - Отзиви

Последно разглеждани
Rugway Store

Имате ли нужда от съвет?

Посетете ни в Шпайхерщат в Хамбург!

или се обадете:

+49 (0) 40 36 90 19 42
Trusted Shops
Сигурно пазаруване благодарение на сертификата Trusted Shops
SSL
Вашите данни са защитени при нас и се предават в SSL-криптиран вид.
Carefair
Проверен произход на нашите продукти - ние сме членове на Care & Fair