Peking

Article Size
271 x 343
Nr.
1011304
  • China
  • Schurwolle
  • Handgeknüpft

Всеки от нашите килими се предлага със
сертификат за автентичност.

  • Fast delivery: 2 - 4 Days
  • Безплатна доставка и връщане
  • Политика за връщане за 30 дни
Остават само 1 на склад
Preis: 74636 BGN
Sale-Preis: 51546 BGN
  • Nur bis 11.08.24
  • 30% Sale
1011304

С включен ДДС и безплатна доставка

Описание

Peking Килими:

Пекински килими - китайски произведения на изкуството за вашия дом

История и характеристики на пекинските

килими Пекинските килими произхождат от град Пекин в Китай и са едни от най-известните килими в Азия. Изкуството на тъкане на килими е въведено в Китай от манджурите през XVII в. и оттогава се е превърнало във важен занаят. Пекинските килими се отличават с мека, копринена вълна и филигранни шарки. Традиционно килимите се изработват в земни тонове като бежово, кафяво и зелено, но има и съвременни варианти с ярки цветове и абстрактни шарки.

Част от историята на китайското изкуство за вашия дом

Пекинските килими са не само красива декорация, но и част от историята на китайското изкуство. Филигранните шарки и меката, копринена вълна превръщат всеки пекински килим в произведение на изкуството. Килимите се предлагат в различни размери и са подходящи за всяка стая в дома. Килимите Пекин са особено издръжливи и устойчиви на износване, което ги прави подходящи за места с голям трафик, като коридори или всекидневни. Ако искате в дома си да имате част от историята на китайското изкуство, килимът Пекин е идеалният избор. Всеки килим е произведение на изкуството и се изработва ръчно от опитни майстори. Меката, копринена вълна и сложните шарки правят всеки пекински килим уникален. Добавете екзотично докосване към дома си с килим Пекин и се насладете на непреходния дизайн и издръжливостта на това азиатско произведение на изкуството.

Китайски килими: Китайските килими са много качествени и фино изтъкани. Противно на обществения имидж на китайските продукти, Китай има стара и дългогодишна традиция, която води началото си от много отдавна. Тук се изработват китайски ръчно тъкани килими с много добро качество и най-хубавите копринени мостове в света.

Влакно от девствена вълна : Килимът, изработен от истинска нова вълна, прави всеки интериор по-уютен. Самата чиста нова вълна е много приятна на допир и също така помага за заглушаване на звука и регулиране на влажността в помещението. Тези свойства директно повишават нивото на комфорт при килими, изработени от истинска нова вълна.

Памучна верига: Памукът е отлична основа за истински ръчно изплетен килим, тъй като е издръжлив на износване и същевременно може да се изпреде фино и да се преплете.

Ръчно изплетено качество: Ръчно изработените килими са истинско произведение на изкуството и в зависимост от качеството изискват много добра подготовка и голямо търпение. При ръчното плетене килимите са много по-фини, гладки и качествени, отколкото при другите методи.

Повече подробности

Член № 1011304
Размер 271 x 343 cm
Провенанс Peking
Произход Китай
Възел прибл. ca. 400000 / m²
Височина прибл. 7-10mm
Купчина 100% Девствена Вълна
Верига 100% Памук
Произведено Ръчно Възел
Възраст около 100 години
Състояние Перфектно Запазени

Повече предимства

  • Подходящ за подово отопление
  • На разположение за оглед на място в Хамбург

Ще ни намерите в сърцето на най-големия исторически складов комплекс в света в центъра на Хамбург. Ще се радваме да ви посъветваме в нашия магазин. Благодарение на разнообразния ни и първокласен избор, съчетан с нашия опит, заедно ще намерим мечтания килим.

Am Sandtorkai 25

20457 Хамбург

Работно време

Понеделник-Петък 09:30-17:30
Събота 11:00 - 16:00

Имате въпрос?

Щастливи сме да помогнем! Пишете ни или ни се обадете.

С нашия дългогодишен опит в областта на килимите и обзавеждането с удоволствие ще ви помогнем и посъветваме при избора на мечтания килим!

Доверени магазини - Отзиви

Последно разглеждани
Rugway Store

Имате ли нужда от съвет?

Посетете ни в Шпайхерщат в Хамбург!

или се обадете:

+49 (0) 40 36 90 19 42
Trusted Shops
Сигурно пазаруване благодарение на сертификата Trusted Shops
SSL
Вашите данни са защитени при нас и се предават в SSL-криптиран вид.
Carefair
Проверен произход на нашите продукти - ние сме членове на Care & Fair