Moltai

Article Size
200 x 293
Nr.
1010425
  • Afghanistan
  • Schurwolle
  • Handgeknüpft

Всеки от нашите килими се предлага със
сертификат за автентичност.

  • Fast delivery: 2 - 4 Days
  • Безплатна доставка и връщане
  • Политика за връщане за 30 дни
Остават само 1 на склад
Preis: 5597 BGN
1010425

С включен ДДС и безплатна доставка

Описание

Moltai Килими:

Килими "Молтай" - ръчно плетени съкровища от Ориента

Историята и произходът на

килимите "Молтай" Килимите "Молтай" произхождат от едноименния район в Иран. Град Moltai е известен със своето майсторство и килимите му се ценят по целия свят. Килимите Moltai обикновено са ръчно тъкани и са изработени от висококачествена вълна и памук. Моделите често са геометрични и се използват ярки и смели цветове като червено, синьо и зелено. Всеки килим Moltai е ръчно изработено произведение на изкуството, което отразява историята и културата на Ориента.

Ръчно изработено качество и непреходна елегантност

Килимите Moltai се отличават с ръчно изработено качество и непреходна елегантност. Всеки килим е ръчно изработен и затова е уникален. Високото качество на вълната и памука гарантира, че килимите са издръжливи и дълготрайни. Килимите Moltai са идеални за използване в зони с интензивно движение, като например всекидневни или коридори. Неподвластната на времето елегантност и качествената изработка на килимите Moltai ги превръщат в основен аксесоар за всяка стая. Ако търсите ръчно плетено произведение на изкуството, което отразява историята и културата на Ориента, килимите Moltai са идеалният избор. Всеки килим е уникален и се отличава с ръчно изработеното си качество и вечната си елегантност. Със своите смели цветове и геометрични мотиви килимите Moltai придават цвят и стил на всеки дом. Инвестирайте в килим Moltai и създайте вечна и елегантна атмосфера в дома си.

Афганистански килими: Килимите и килимите имат дълга традиция в Афганистан. За разлика от персийските килими, афганистанските килими обикновено са с геометрични шарки и по-спокойни цветове. Възелът на килимите е твърд и с плосък косъм.

Влакно от девствена вълна : Килимът, изработен от истинска нова вълна, прави всеки интериор по-уютен. Самата чиста нова вълна е много приятна на допир и също така помага за заглушаване на звука и регулиране на влажността в помещението. Тези свойства директно повишават нивото на комфорт при килими, изработени от истинска нова вълна.

Памучна верига: Памукът е отлична основа за истински ръчно изплетен килим, тъй като е издръжлив на износване и същевременно може да се изпреде фино и да се преплете.

Ръчно изплетено качество: Ръчно изработените килими са истинско произведение на изкуството и в зависимост от качеството изискват много добра подготовка и голямо търпение. При ръчното плетене килимите са много по-фини, гладки и качествени, отколкото при другите методи.

Повече подробности

Член № 1010425
Размер 200 x 293 cm
Провенанс Moltai
Произход Афганистан
Възел прибл. ca. 300000 / m²
Височина прибл. 5-7mm
Купчина 100% Девствена Вълна
Верига 100% Памук
Произведено Ръчно Възел

Повече предимства

  • Подходящ за подово отопление
  • На разположение за оглед на място в Хамбург

Ще ни намерите в сърцето на най-големия исторически складов комплекс в света в центъра на Хамбург. Ще се радваме да ви посъветваме в нашия магазин. Благодарение на разнообразния ни и първокласен избор, съчетан с нашия опит, заедно ще намерим мечтания килим.

Am Sandtorkai 25

20457 Хамбург

Работно време

Понеделник-Петък 09:30-17:30
Събота 11:00 - 16:00

Имате въпрос?

Щастливи сме да помогнем! Пишете ни или ни се обадете.

С нашия дългогодишен опит в областта на килимите и обзавеждането с удоволствие ще ви помогнем и посъветваме при избора на мечтания килим!

Доверени магазини - Отзиви

Последно разглеждани
Rugway Store

Имате ли нужда от съвет?

Посетете ни в Шпайхерщат в Хамбург!

или се обадете:

+49 (0) 40 36 90 19 42
Trusted Shops
Сигурно пазаруване благодарение на сертификата Trusted Shops
SSL
Вашите данни са защитени при нас и се предават в SSL-криптиран вид.
Carefair
Проверен произход на нашите продукти - ние сме членове на Care & Fair