Информация за продукта "Kerman"

Kerman Килими: Килимите Кирман произхождат от град Кирман в Персия. Първоначално градът е бил известен с висококачествените си шалове. С течение на времето обаче те се съсредоточават върху плетенето на килими и бързо си спечелват име. Най-известни са красивите големи килими Кирман с големи орнаменти. Те се вписват идеално в големите селски и фермерски къщи, тъй като фините флорални мотиви хармонират идеално с рустикалния и просторен интериор.

Персийски килими: Персийските килими са световноизвестни със своето качество и красота. Истинските персийски килими са ръчно изплетени, а вълната е боядисана с естествена растителна боя. Характерни за персийските килими са и сложните шарки във флорални и геометрични форми. Най-известните места, където се плетат килими, са Наин, Сароу, Табриз, Исфахан, Кашан, Биджар и Гом.

Влакно от девствена вълна: Килимът, изработен от истинска нова вълна, прави всеки интериор по-уютен. Самата чиста нова вълна е много приятна на допир и също така помага за заглушаване на звука и регулиране на влажността в помещението. Тези свойства директно повишават нивото на комфорт при килими, изработени от истинска нова вълна.

Памучна верига: Памукът е отлична основа за истински ръчно изплетен килим, тъй като е издръжлив на износване и същевременно може да се изпреде фино и да се преплете.

Ръчно изплетено качество: Ръчно изработените килими са истинско произведение на изкуството и в зависимост от качеството изискват много добра подготовка и голямо търпение. При ръчното плетене килимите са много по-фини, гладки и качествени, отколкото при другите методи.

GenerellerFilter: Klassisch
Perserteppiche: Kirman
Верига: Памук
Височина: 10-12mm
Възел: 500.000
Възраст: Ново
Държава: Ново
Име: Kerman
Обработка: Ръчно Възел
Произход: Иран
Флори: Девствена Вълна
Формуляр: Правоъгълна
Цвят: Роза
rugway

Ние сме RUGWAY

Присъединете се към нас по време на пътуването ни.

Научете повече