Информация за продукта "Gabbeh"

Gabbeh Килими: Килимите Gabbeh са много популярни персийски номадски килими, които са спечелили много сърца със своите прости и оригинални шарки. Особено меката необработена вълна е от самите номади, които първоначално са плели килимите за собствена употреба. Днес обаче килимите Gabbeh се плетат и в други източни страни, например в Индия. Красивата му вълна и мекото усещане придават на помещението много уют и домашен комфорт.

Пакистански килими: Пакистанските килими се отличават с много добро качество на плетене, висока плътност на възела и плосък косъм. Естествената вълна и високото качество на изработка правят пакистанските килими особено популярни.

Влакно от девствена вълна: Килимът, изработен от истинска нова вълна, прави всеки интериор по-уютен. Самата чиста нова вълна е много приятна на допир и също така помага за заглушаване на звука и регулиране на влажността в помещението. Тези свойства директно повишават нивото на комфорт при килими, изработени от истинска нова вълна.

Памучна верига: Памукът е отлична основа за истински ръчно изплетен килим, тъй като е издръжлив на износване и същевременно може да се изпреде фино и да се преплете.

Ръчно изплетено качество: Ръчно изработените килими са истинско произведение на изкуството и в зависимост от качеството изискват много добра подготовка и голямо търпение. При ръчното плетене килимите са много по-фини, гладки и качествени, отколкото при другите методи.

GenerellerFilter: Eine Farbe, Modern
ModerneTeppiche: Gabbeh
Верига: Памук
Височина: 7-10mm
Възел: 300.000
Възраст: Ново
Добавяне на име: Gashgouli
Държава: Ново
Име: Gabbeh
Обработка: Ръчно Възел
Произход: Пакистан
Флори: Девствена Вълна
Формуляр: Правоъгълна
Цвят: Бежово
rugway

Ние сме RUGWAY

Присъединете се към нас по време на пътуването ни.

Научете повече