Cashmere Silk

Article Size
62 x 104
Nr.
1011945
  • Indien
  • Seide
  • Handgeknüpft

Всеки от нашите килими се предлага със
сертификат за автентичност.

  • Fast delivery: 2 - 4 Days
  • Безплатна доставка и връщане
  • Политика за връщане за 30 дни
Остават само 1 на склад
Preis: 2122 BGN
Sale-Preis: 1387 BGN
  • Nur bis 02.04.24
  • 35% Sale
1011945

С включен ДДС и безплатна доставка

Описание

Cashmere Silk Килими: Кашмирските копринени килими са световноизвестни и са едни от най-хубавите и качествени килими в Ориента. Провинция Кашмир винаги е била известна с изключителните си килими от вълна и коприна. Килимите са особено фини и меки, с несравнимо приятно усещане. Персийският десен е изплетен в красиви и хармонични пастелни цветове и придава на дома ви благородно излъчване.

Индийски килими: Връзването на килими в Индия датира от времето на империята на Моголите през 16 век. По онова време фабриките за плетене са построени по персийски модел. Влиянието на шарките може да се види и днес, въпреки че индийските килими са с много добро качество, особено при новите произведения.

Копринен косъм : Коприната е най-фината и еластична прежда в света и по този начин придава на килима изключителен вид. Коприната се използва само за много висококачествени килими и придава на килима много приятно усещане.

Копринена верига: Основата е основният плат, върху който се сплита косъмът. Колкото по-фина е основата, толкова по-остър е крайният модел на килима. Само най-хубавите килими се плетат на коприна, тъй като от коприна може да се получи много по-плътна и фина основа, отколкото от вълна. Следователно само с истинска коприна в основата може да се постигне брой на възлите от 600 000 и повече възли на QM.

Ръчно изплетено качество: Ръчно изработените килими са истинско произведение на изкуството и в зависимост от качеството изискват много добра подготовка и голямо търпение. При ръчното плетене килимите са много по-фини, гладки и качествени, отколкото при другите методи.

Повече подробности

Член № 1011945
Размер 62 x 104 cm
Провенанс Cashmere Silk
Произход Indian
Възел прибл. ca. 1000000 / m²
Височина прибл. 5mm
Купчина 100% Коприна
Верига 100% Коприна
Произведено Ръчно Възел

Повече предимства

  • Подходящ за подово отопление
  • На разположение за оглед на място в Хамбург

Ще ни намерите в сърцето на най-големия исторически складов комплекс в света в центъра на Хамбург. Ще се радваме да ви посъветваме в нашия магазин. Благодарение на разнообразния ни и първокласен избор, съчетан с нашия опит, заедно ще намерим мечтания килим.

Am Sandtorkai 25

20457 Хамбург

Работно време

Понеделник-Петък 09:30-17:30
Събота 11:00 - 16:00

Имате въпрос?

Щастливи сме да помогнем! Пишете ни или ни се обадете.

С нашия дългогодишен опит в областта на килимите и обзавеждането с удоволствие ще ви помогнем и посъветваме при избора на мечтания килим!

Доверени магазини - Отзиви

Последно разглеждани
Rugway Store

Имате ли нужда от съвет?

Посетете ни в Шпайхерщат в Хамбург!

или се обадете:

+49 (0) 40 36 90 19 42
Trusted Shops
Сигурно пазаруване благодарение на сертификата Trusted Shops
SSL
Вашите данни са защитени при нас и се предават в SSL-криптиран вид.
Carefair
Проверен произход на нашите продукти - ние сме членове на Care & Fair