Информация за продукта "Afghan"

Afghan Килими: Килимите от Афганистан вдъхновяват с плътната си тъкан и фините геометрични фигури и форми. Афганистанските килими са предимно в красиви тъмночервени и кафяви нюанси и имат спокоен вид. Късият и твърд косъм прави килимите устойчиви на следи от натиск от краката на масата и на замърсяване. По отношение на стила афганистанските килими се вписват както в модерно, така и в класически обзаведено помещение поради елегантния си и спокоен характер.

Афганистански килими: Килимите и килимите имат дълга традиция в Афганистан. За разлика от персийските килими, афганистанските килими обикновено са с геометрични шарки и по-спокойни цветове. Възелът на килимите е твърд и с плосък косъм.

Влакно от девствена вълна: Килимът, изработен от истинска нова вълна, прави всеки интериор по-уютен. Самата чиста нова вълна е много приятна на допир и също така помага за заглушаване на звука и регулиране на влажността в помещението. Тези свойства директно повишават нивото на комфорт при килими, изработени от истинска нова вълна.

Ново огърлие от вълна: Номадите използват ръчно изпредена девствена вълна не само за косъма, но и за основата.

Ръчно изплетено качество: Ръчно изработените килими са истинско произведение на изкуството и в зависимост от качеството изискват много добра подготовка и голямо търпение. При ръчното плетене килимите са много по-фини, гладки и качествени, отколкото при другите методи.

Верига: Девствена Вълна
Височина: 5-7mm
Възел: 300.000
Възраст: Ново
Добавяне на име: Turkmen
Държава: Ново
Име: Afghan
Обработка: Ръчно Възел
Произход: Афганистан
Флори: Девствена Вълна
Формуляр: Правоъгълна
Цвят: Червен
rugway

Ние сме RUGWAY

Присъединете се към нас по време на пътуването ни.

Научете повече